Tjenester

Vårt kundefokus er å levere tjenester av høy kvalitet for små og mellomstore bedrifter.

Våre leveranser er ofte prosjektleveranser til andre byråer og bedrifter innen markedskommunikasjons faget.

Vi har ett etablert nettverk av faglig dyktige samarbeidspartnere.

Med vår fagelige bakgrunn og lange erfaring som prosjektledere kan du få levert det meste innen markedskommunikasjon.

Tjenester

WEBUTVIKLING

Websider bygget på WordPress. Alle type sider fra blogger, kampanjesider, netthandel, intranet eller påmeldingsløsninger med betaling, booking og check-in. Det meste kan løses, bare fortell oss hva utfordringen er!

WEBDESIGN & KONSEPTUALISERING

Enten webprosjektet ditt er stort eller lite, så handler det om kommunikasjon, innhold og brukeropplevelse. Vi hjelper deg fra ett tomt lerret til å sette i sammen en form og ett innhold som kommuniserer med ditt publikum.

BRANDING PROSJEKTER

Bedriftsprofiler med logo, farger og tilpasset til digitale og print media. Uannsett bransje kan vi hjelpe deg til å skape det korrekte inntrykk. Vi hjelper deg også med grafisk manual, «mock-ups» og fotomotasjer med logo og bilder.

INNHOLDSPRODUKSJON

Tekst, bilder og innhold til din bedriftsprofil eller markedsmateriell. Artikler eller presentasjoner – du bestemmer. Vi hjelper deg med bilder som illustrerer din virksomhet og trenger du fotograf, ordner vi det.

SOSIALE MEDIER

Vis deg på Facebook med en god bedriftsprofil. Bruk Instagram, Facebook eller LinkedIn til å gi innhold og liv til dine websider. Annonser på facebook, frem dine innlegg og vær tilstede! Vi kan SoMe!

GOOGLE & SEO

Bruk Google Display annonser, AdWords, Google Analytics og søkemotoroptimalisering. Vi tar hånd om dine annonser og gjør deg synlig. Dette er rimelig og effektiv markedsføring.

STRATEGI OG MEDIA

Vi bistår og veileder kunder i strategi og medieplanlegging og sørger for en helhetlig kommunikasjon i alle typer medier.

NED PÅ PAPIR!

Trenger du bistand til å skrive forretningsplan, forme en markedsstartegi eller ser etter en sparringpartner for din forretningsidé eller bedrift?

DISPLAY

Messestands, demostands, skiltprogrammer, showroom, salgs display, roll-ups. Vi leverer både design og bistår i produksjon og montering.

Kompetanse & erfaring

Vi har bakgrunn i markedskommunikasjon fra flere typer virksomheter. Vi tar vårt fag på alvor og fornyer oss kontinuerlig. Vi brenner ekstra for å jobbe tett sammen med bedrifter i oppstartsfasen og selvstendige konsulenter for å finne gode kommunikasjonsmodeller og strategier for deres produkter og tjenester.